Актуално|14.10.2013 13:39

Зам. кмета на Смолян Марин Захариев връчи сертификати на преминалите обучение в Младежки информационно – консултантски център ЯКО

20131011_155256

Пореден празник в МИКЦ ЯКО беше организиран по повод връчване на национални сертификати, издадени от Национален център „Европейски програми и инициативи”.

Сертификатите за приодбити умения за Ефективно представяне при търсене на работа и използване на методи на невербална комуникация бяха връчени лично от зам. кмета на община Смолян Марин Захариев. Той подчерта необходимостта и полезността на този вид обучения и практическата им насоченост.

Цветанка Генчева – обучител в МИКЦ ЯКО връчи националните сертификати за обучението по Ключови компетентности за личностно развитие и работа в екип и сподели своята удовлетвореност от работата си с младежите и качествата които са показали по време на обучението.

А ръководителя на проекта Лидия Арсова връчи издадените от Сдружение „Екосвят Родопи” удостоверения на младежи, генерирали и осъществили идеи в рамките на Работилница за младежки инициативи към МИКЦ ЯКО. Тя благодари на Община Смолян за предоставената зала за провеждане на така полезните за младежи дейности и подкрепа на техните инициативи.

Младежите споделиха, че чрез интерактивните обучения, забавлявайки се, са придобили много нови познания, които ще им бъдат изключително полезни в бъдещото развитие. Те благодариха за възможността в Младежкия информационно-консултантски център ЯКО Смолян да бъдат обучавани, консултирани и подкрепяни за реализиране на техни инициативи.

Бурни аплодисменти предизвика и филмът за Младежкият информационно -консултантски център ЯКО „Път към себе си, път към света”, заснет и обработен от младежи – доброволци с участието на част от присъстващите.

Екипът на Младежкия информационно – консултантски център ЯКО /Яснота, Компетентност, Отговорност/ в Смолян  поздравява всички млади хора ползвали услугите на младежкия център и приканва те и още много други да се включат в бъдещите дейности на Сдружение „Екосвят Родопи” и МИКЦ ЯКО, като се възползват от възможностите които се предоставят за обучения, консултации и подкрепа на младежки инициативи и кампании.                                                   

  • Сподели тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Остави отговор